The perfect guide to the casino

Fælden klapper for voldssigtet hollænder: Verhagen anholdt tirsdag morgen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Den voldssigtede hollandske fodboldspiller, Bernio Verhagen, blev anholdt tirsdag morgen i Holstebro.

Bernio Verhagen blev fundet i et kælderrum i en etage-ejendom efter flere tips til politiet.

– Den efterlyste Verhagen er blevet anholdt i Holstebro klokken 04.00. Vi takker for de mange henvendelser, skriver Midt- og Vestjyllands politi på Twitter.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

– Vi får nogle henvendelser fra beboere i Holstebro midtby, som mener, at de har set personen på en bestemt adresse, siger vagthavende Jens Claumarch til Ekstra Bladet.

– Der er vi hurtigt nede, fordi vi har patruljer ude, og vi får sat os på området, som det hedder. Det betyder, at vi får lukket af, så hvis det er den person, er vi sikre på, at han er inde i bygningen. Så går vi den systematisk igennem fra loft til kælder, og da bliver han til sidst fundet i et kælderrum.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Bernio Verhagen fik i november kontrakt med Viborg, men den blev hurtigt ophævet, da det viste sig, at Viborg var blevet offer for et svindelnummer.

Siden blev den 25-årige hollænder anholdt og sigtet for vold, men det lykkedes ham at stikke af fra politiet under en transport. Han skrev senere på Instagram, at han var i Sverige, men politiet mener, at dette var en afledningsmanøvre.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top