The perfect guide to the casino

Bale er ikke startet inde i månedsvis: Nu står han til comeback mod Barcelona

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Gareth Bale kan være med i startopstillingen for Real Madrid, når det går løs onsdag aften mod ærkerivalerne FC Barcelona i den spanske liga.

Den 30-årige Gareth Bale har ikke været i startopstillingen for Real Madrid siden kampen mod Granada 5. oktober (4-2), og waliseren har ikke spillet en hel kamp siden 0-0 kampen mod Atlético Madrid ugen forinden.

Men kom ind som reserve i kampen mod Valencia (1-1) i weekenden, og nu står han til at starte inde i onsdagens udekamp mod FC Barcelona.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Ifølge spanske MARCA overvejer Zinédine Zidane at stille op til kampen i en 4-4-2 opstilling med Karim Benzema og Gareth Bale helt fremme. Midtbanen skal så vælges ud fra kvintetten Isco, Toni Kroos, Fede Valverde, Luka Modric og Casemiro.

Det er noget af en ny udvikling for Gareth Bale, der har været igennem et efterår, hvor han har været skadet, overset af Zinédine Zidane og plaget af skriverier om, hvor uengageret han har virket, og hvor meget han ønskede at komme væk fra klubben.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Samtidig er en udekamp mod FC Barcelona en svær kamp at gøre comeback i. De regerende mestre fører ligaen på bedre målscore end Real Madrid, og kommer der en vinder af opgøret, kan det sagtens få afgørende indflydelse på det spanske mesterskab.

For det første er der de tre point, men samtidig skal man huske på, at det er resultaterne af de indbyrdes kampe, der afgør i tilfælde af pointlighed i den spanske liga.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top