The perfect guide to the casino

Medie: Brøndby snupper transferfri stjerne hos Superliga-klub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Brøndby måtte tage til takke med 1-1 på hjemmebane mod Hobro, og går derfor på juleferie med en bitter fornemmelse og på en 4. plads.

Der er ingen tvivl om, at man jagter en top 3 placering, og derfor vil man gøre alt for at overhale AGF efter vinterpausen. Det kan derfor også betyde, at man vil gå på spillerjagt, og nu melder Ekstra Bladet om, at Brøndby højst sandsynligt har tænkt sig at snuppe en snart transferfri Superliga-stjerne. Det er selvfølgelig Randers FCs Saba Lobjanidze, der har kontraktudløb til næste sommer, og som ingen planer har, om at forlænge sin kontrakt.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Ifølge mediet, så forbereder Randers FC sig på, at den 24-årige georgier er fortid til sommer, og mediet melder om, at det meget vel tyder på, at Brøndby slår til og tilbyder en kontrakt. Hvis Brøndby lykkedes med at snuppe Saba Lobjanidze som planen angivenligt skulle være, så har Randers FC ingen planer om at lade Saba Lobjanidze gå til januar.

I stedet vil de gøre ligesom da Nicolai Poulsen skrev under med AGF sidste vinter og først skiftede et halvt år senere. Dermed tyder det på, at Randers er ved at give endegyldigt op, når det handler om at få forlænget kontrakten med Lobjanidze, men hvis han højst overraskende skulle ændre mening, så ligger kontrakten klar til en underskrivelse.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Saba Lobjanidze har spillet 91 kampe for Randers FC. Her er det blevet til 32 mål og 14 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top