The perfect guide to the casino

Dominik Kaiser efter ny Brøndby-skuffelse: Derfor går det galt for os

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub

Brøndby spiller godt, men holdet får ikke point nok ud af kampene, siger holdets målfarlige tysker, Dominik Kaiser.

Senest gik det galt søndag, hvor Brøndby spillede 1-1 hjemme mod Hobro.

– Vi mangler effektiviteten for tiden, og især når man ikke er hundrede procent inde i et flow, så skal man udnytte de chancer, man får. I den sidste håndfuld kampe ender vi ofte i mange situationer med gode muligheder for at score, men gør det ikke, siger Dominik Kaiser til Brøndby-fansiden 3point.dk

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

– På den anden side scorer modstanderen i stedet for, og så må man bare konstatere, at vi er nede med 0-1 og løber og løber. Vi fandt ikke de gode løb inde i boksen i dag (i går, red.), og så er det svært. Hobro forsvarer sig rigtig godt, og så har de nogle omstillingsspillere af høj kvalitet, siger den 31-årige tysker.

Brøndby var for ikke så længe siden inde i en god periode med fem sejre på stribe. Men de sidste fire kampe har kun givet det ene point søndag, da Brøndby har tabt til de tre andre tophold, AGF, FCK og FCM.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

– Efter de sidste tre kampe var det vores opgave og helt store mål at afslutte den første del af sæsonen med en sejr. Jeg synes egentlig, at vi starter kampen ret godt ud med en masse saft og kraft og skaber en masse chancer. Men lige nu er vi ikke i stand til at kapitalisere på disse situationer, og så er vi nede med 0-1, og så er det op ad bakke. Vi fandt ikke vores spil i kampen, som normalt gør os svære at spille imod, siger Dominik Kaiser.

Brøndby overvintrer på Superligaens fjerdeplads.


OVERSIGT

Scroll to Top