The perfect guide to the casino

Ballade i Arsenal efter stort nederlag: Manageren i krig med både Özil og Lacazette

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Arsenal-manager Fredrik Ljungberg har lagt sig ud med to af stjernerne, Mesut Özil og Alexandre Lavazette.

Arsenal tabte søndag hjemme 0-3 mod Manchester City, og undervejs nåede manager Fredrik Ljungberg at lægge sig ud med to af stjernerne.

Mesut Özil begyndte kampen på banen, men han blev skiftet ud med talentet Emile Smith-Rowe efter en time uden at have gjort større væsen af sig.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Den tidligere Real Madrid-spiller blev buhet ud af hjemmepublikummet, og han svarede igen ved at forme sine handsker til en bold, som han sparkede til ude på sidelinjen.

– Jeg ville have noget mere tempo i holdet, og derfor blev Özil skiftet ud. Jeg synes, at Emile gjorde det fint, da han kom ind. Hvordan Mesut vil reagere, er jo op til ham. Men jeg vil tage en snakke med ham om det senere, lød Fredrik Ljungbergs slet skjulte trussel efter kampen ifølge britiske Metro.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Alexandre Lacazette sad på bænken hele kampen, og i forrige kamp mod West Ham (3-1) begyndte den franske stjerne også kampen på bænken. Og det er en position, som han måske skal vænne sig til, antyder Fredrik Ljungberg.

– I de første par kampe, jeg var her, spillede jeg med både Alezandre Lacazette og Pierre-Emerick Aubameyang i frotn. Det er to fantastsiske spillere, så dem vil man naturligvis gerne have ´med begge to. Men vi kom til at se meget sårbare ud defensivt ved at spille med dem begge to. Det gik bedre mod West Ham. Manchester City er så en modstander af en helt anden kaliber, og der vil man selvfølgelig nødigt være sårbar defensivt, sagde den svenske manager, der foreløbig kun har jobbet på midlertidig basis.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top