The perfect guide to the casino

‘Årets mest brutale frispark’: Sindssyg episode i Tyskland – Får direkte rødt efter vanvids-tackling – Se den her

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Imens der ikke var gang i målene da Schalke 04 og Eintracht Frankfurt mødte hinanden, så var der omvendt gang i dramatikken.

Schalke 04 havde bragt sig foran med 1-0 i 2. halvleg, men mindre end et kvarter senere, fik den unge Schalke-keeper Alexander Nübel, et meget fortjent rødt kort. Nübel løb ud af feltet for at nå en lang bold, men da Frankfurts Mijat Gaćinović var først på bolden, endte den 23-årige keeper med at sende støvlen lige i brystet på Mijat Gaćinović. Den episode er sidenhen blevet betegnet som ‘Årets mest brutale frispark’ og Nübel har fået øgenavnet Kung Fu-keeperen.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Se den voldsomme episode her:

Schalke 04 endte med at vinde 1-0, men det er stadig frisparket og det røde kort, som er løbet med al opmærksomheden. Mijat Gaćinović måtte lade sig udskifte, og efter kampen udtalte Frankfurts træner, at Mijat Gaćinović var en tur på hospitalet. Heldigvis har han kommenteret på episode via de sociale medier, og her sendte Mijat Gaćinović en hilsen til Alexander Nübel, hvor han blandt andet skrev, ‘Tak, fordi du straks undskyldte. Dette kan ske i fodbold. Jeg kan dog fortælle dig, at jeg har det fint på trods af et kraftigt forslået ribben.’

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Alexander Nübel, der sættes i forbindelse med et skifte til Bayern München for at erstatte Manuel Neuer, kan nu se frem til en længere karantæne. Mijat Gacinovic fik sig af naturlige årsager et lille minde om sammenstødet, og det har han også vist frem.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top