The perfect guide to the casino

Wayne Rooney er fast besluttet: Jeg vil spille i Premier League igen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Wayne Rooney vil tilbage for at spille Premier League.

Den nu 34-årige Wayne Rooney skifter fra 1. januar til Derby County, hvor han bliver spillende assistent-manager under hollænderen Phillip Cocu. Og det er med en ambition om, at den tidligere engelske landsholdsspiller vil spille i Premier League igen.

– Min ambition er, at Derby skal tilbage til Premier League, og så håber jeg at kunne spille for dem dér, siger Wayne Rooney ifølge Daily Mail.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Wayne Rooney begyndte karrieren i barndommens favoritklub, Everton, men angriberen skfitede som 18-årig i 2004 til Manchester United, hvor han blev en stor succes.

I 2017 skfitede han tilbage til Everton, og i det sidste halvandet år har han spillet for DC United i den bedste amerikanske liga (MLS).

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

– Ryan Giggs spillede, indtil han var højt oppe i trediverne, og Gareth Barry siger, han vil blive ved, indtil han bliver 40, siger Wayne Rooney om den tidligere Manchester United-legende Giggs og den nuværende West Bromwich-spiller Barry, der er 38 år, og som har været vidt omkring i karrieren.

– Hvis man skal spille på højeste niveau, skal man forstå fodbold. Man skal ikke bare drøne rundt på banen. Man skal have indsigt i spillet. Hvis jeg har de rigtige medspillere, kan jeg også spille i Premier League, når jeg bliver lidt ældre, siger Wayne Rooney.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top