The perfect guide to the casino

Søndagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Her har du søndagens rygtebørs

Manchester Uniteds manager, Ole Gunnar Solskjær, har holdt møde i Østrig med repræsentanter for Erling Braut Håland fra RB Salzburg. Men den 19-årige norske målmaskine og hans folk har også været til møde med Borussia Dortmund og RB Leipzig. Manchester Evening News har mere om sagen.

Mere Manchester United. Klubben er ifølge calciomercatoweb ude efter belgieren Dries Mertens, der gerne vil væk fra kaotiske Napoli, hvor den nu 32-årige angriber har kontrakktudløb. Sportsmole har historioen.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Real Madrid har ifølge spanske Don Balon set sig varme på RB Leipzigs tyske landsholdsspiller, Timo Werner. Den 23-årige angriber har dog adskilligee bejlere, bl.a. Bayern München

FC Barcelona er villige til at købe Thiago Alcántara, som gerne vil væk fra Bayern München. Ifølge spanske El Mundo Dpportivo er de spanske mestre dog bange for, at han bliver for dyr i forhold til kvaliteten. Den nu 29-årige midtbanespiller spillede for FC Barceona fra 2009-13

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Real Madrids træner, Zinédine Zidane, bekræfter ifølge 90min.com, at Achraf Hakimi indgår i hans fremtidsplaner. Den 21-årige marokkaner er i denne sæson lejet ud til Borussia Dortmund, men han har ifølge franskmanden en stor fremtid i den spanske hovedstadsklub.

Real Betis er ifølge spanske Eldesmarque villige til at købe den belgiske landsholdsspiller, Yannick Carrasco, der nu spiller for Dalian Yifang i Kina. Den 26-årige fløjspiller – der har spansk mor – spillede i 2015-18 for Atlético Madrid.

Ejeren af den franske klub, Lille, Gèrard Lopez, bekræfter ifølge sportwitness, at Tottenhams manager, José Mourinho, er interesseret i at købe Boubakary Soumané. Han er franskmand af senegealesisk herkomst, 20 år, og midtbanespiller.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top