The perfect guide to the casino

Manchester United og Everton delte på Old Trafford – Christian Eriksen med vigtig assist i Tottenham sejr

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


José Mourinho fortsætte sin fine stime i Tottenham, da han uden Christian Eriksen fra start, vandt med 1-2 over Wolverhampton.

Tottenham startede uden Christian Eriksen, men han skulle vise sig at spille en stor rolle i Tottenhams sejr. Efter kun otte minutter scorede Lucas Moura til 0-1, da han afdriblede Wolverhamptons forsvar, og bankede bolden i nettet. Adama Traore svarede tilbage i det 67. minut, da han udlignede til 1-1, og så lignede det altså, at det blev til en pointdeling.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Christian Eriksen blev skiftet ind i det 89. minut, og ikke meget mere end to minutter senere stod det 1-2. Christian Eriksen smækkede nemlig et hjørnespark ind i panden på Jan Vertonghen, der sendte de tre point til Tottenham.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Manchester United havde problemer, da man tog imod Everton på hjemmebane. Jesse Lingard, Marcus Rashford og Daniel James havde ellers flere fine forsøg i 1. halvleg, men det var Everton, som kom i front. David De Gea fejler på et hjørnespark, og i sidste ende kan Victor Lindelöf ikke gøre noget ved, at bolden rammer ham og går i kassen til et selvmål.

Heldigvis for De Gea og Lindelöf, fik indskiftet Mason Greenwood udlignet til 1-1, hvilket også blev kampens resultat.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top