The perfect guide to the casino

Lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Her har du lørdagens rygtebørs

Real Madrid er ifølge spanske El Desmarque klar til at bytte den kroatiske midtbanestjerne, Luka Modric, med Napolis senegalesiske forsvarsspiller, Kalidou Koulibaly. Sportsmole har historien.

FC Barcelona vil forsøge at få Lionel Messi til at tale med sin argentinske landsmand, angriberen Lautaro Martinez, i Inter om et skifte til de spanske mestre. Det skriver spanske AS. Den historie har sportsmole også.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Og mere sportsmole. Manchester City er i flere tilfælde sat i forbindelse med Mikel Oyarzabal fra Real Sociedad. Nu overejer klubben igen at købe den 22-årige playmaker – især fordi det ser ud til, at tyske Leroy Sané forlader de engelske mestre.

Atlético Madrid satser ifølge spanske COPE på at købe Chelseas 28-årige spanske venstre back, Marcos Alonso, i januar måneds transfervindue. Han har en fortid som ungdomsspiller i Real Madrid. Inter er også tidligere nævnt som en mulig destination.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Napoli er ifølge italienske Il Mattino villige til at betale Arsenal 21 millioner pund (180 mjlllioner kroner) for uruguayaneren Lucas Torreira, hvis London-klubben ikke er villig til at leje den 23-årige midtbanespiller ud til den sydltalienske klub.

Leicester og Ajax har ifølge B.T. kig på den 16-årige Wahid Faghir fra Vejle. Han beskrives som en dansk udgave af Zlatan Ibrahimovic.

Spanske SPORT har en historie om, at Manchester City gerne vil have fingre i Juan Larios. Han er venstre back og går på FC Barcelonas akademi, La Masia. I næste måned fylder han 16 år, og det er efter denne dato, de engelske mestre kan tegne kontrakt med ham.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top