The perfect guide to the casino

Kasper Schmeichel og Teemu Pukki delte, imens Chelsea led et overraskende hjemmebanenederlag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Der var ikke for alvor gang i målene, da der blev afviklet fire Premier League-kampe denne lørdag eftermiddag.

Burnley mødte Newcastle på hjemmebane og efter tre nederlag i streg, skulle det endelig blive til en sejr. Efter et pres fra hjemmeholdet, og endda fokus på VAR igen, da Burnley var ved at få straffespark i 1. halvleg, kom kampens eneste mål i 2. halvleg, da Chris Wood efter 58 minutter stod bag scoringen.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

De to oprykkere fra Championship, Sheffield United og Aston Villa, skulle op mod hinanden på Sheffield Uniteds hjemmebane, og her løb hjemmeholdet med en 2-0 sejr. Begge mål blev scoret af John Fleck, imens Jack Grealish brændte straffespark sent i 2. halvleg. Sejren gør, at Sheffield United pludselig er op på 5. pladsen.

Kasper Schmeichel og Leicester kørte ind i et bump på vejen mod top 4, da man smed to point på hjemmebane mod Norwich. I 1. halvleg kunne Teemu Pukki passere Kasper Schmeichel i målet, men på et noget uheldigt selvmål af Tim Krul i det 38. minut, kunne de to hold gå til pause med 1-1. I 2. halvleg kom der ingen mål, til trods for, at Leicester var tæt på at få tildelt et straffespark i det 72. minut.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Chelsea var kæmpe favoritter, da man tog imod Bournemouth på hjemmebane. Andreas Christensen så hele kampen fra bænken, og kunne se storfavoritterne indkassere et skuffende 0-1 nederlag. Kampens eneste mål faldt i det 84. minut, da Dan Gosling scorede.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top