The perfect guide to the casino

Han er milliardær og Zlatans gode ven: Nu vil han lokke ham til denne 3. divisionsklub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Det er ikke længe siden, at diverse italienske medier meldte om, at Zlatan Ibrahimovic var stort set sikker på et skifte til AC Milan.

Det er stadig AC Milan, som er de største favoritter til at løbe med den svenske superstjerne, men nu har en bekendt meldt sig på banen, og kommet med et tilbud til Ibrahimovic. Da Zlatan Ibrahimovic tidligere i karrieren blev solgt til PSG fra AC Milan, var den italienske milliardær, Silvio Berlusconi, ejeren. Her blev Zlatan og Thiago Silva solgt, da AC Milan var i økonomiske problemer.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Silvio Berlusconi har tidligere udtalt, at han lavede en aftale med Zlatan Ibrahimovic om, at han skulle vende tilbage til AC Milan. Berlusconi har dog solgt AC Milan, og er nu ejer for Serie C-klubben, Monza, der spiller i den tredjebedste italienske række. Da den tidligere AC Milan-ejer blev spurgt ind til, om han hÃ¥bede pÃ¥, at Zlatan Ibrahimovic’ skiftede til AC Milan, svarede han kækt tilbud med et tilbud til svenskeren.

РJeg h̴ber, han kommer til Monza.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Udover at være tidligere ejer af AC Milan, så er Silvio Berlusconi også tidligere italiensk regeringschef, medieejer og anses som en noget magtfuld person i Italien.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top