The perfect guide to the casino

Real Madrid-stjerne afslører: Afviste FC Barcelona – Derfor blev det Real Madrid

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Han trak overskrifter over alt i verden, da den kun 16-årige Martin Ødegaard skrev under med mægtige Real Madrid.

Lille Strømgodset blev skiftet ud med Real Madrid, millioner og store stjerner som holdkammerater. I starten skulle Ødegaard spille på Real Madrid Castilla, og indtil videre er det ikke blevet til den store succes på førsteholdet. Blot 122 minutter, og derfor har han også været til leje hos en masse forskellige klubber.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

I denne sæson er han udlejet til spanske Real Sociedad, og her har han imponeret. Han har vundet prisen som månedens spiller flere gange, og nu bliver der meldt om, at han kan få chancen i Real Madrid i 2021, når lejeaftalen med Real Sociedad udløber. I et interview til Noticias de Gipuzkoa, har han nu afsløret, at FC Barcelona også var ude med snøren, da han som 16-årig skiftede til Real Madrid.

– Der var mange klubber, der ringede til min far, og ja, han rejste til Barcelona én gang. Men i sidste ende var det ikke det rigtige for mig. Jeg tror, min form for fodbold ville passe til Barcelona, men det er også tilfældet med Real Madrid. De vil vinde og spille offensivt. Jeg kan godt lide spansk fodbold, hvor alle hold er stærke, siger Ødegaard ifølge goal.com til Noticias de Gipuzkoa.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Den kun 20-årige nordmand har kontrakt med Real Madrid frem til 2023. I denne sæson er det blevet til tre mål og fire assists i 14 kampe for Real Sociedad.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top