The perfect guide to the casino

Kan du huske Wilfried Bony? Du gætter ALDRIG hvor at han spiller i dag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Wilfried Bony kan meget vel have fundet sin næste klub.

Tilbage i 2013 hentede Swansea en dengang 23-årig Wilfried Bony, og han blev hurtigt et kæmpe hit i den walisiske klub. Han tog således Premier League med storm, og i januar 2015 skiftede han til Manchester City for omkring 120 millioner kroner.

Siden har han været forbi Stoke, Al Arabi og Swansea igen. Han har dog været klubløs siden i sommers, men måske har han netop fundet sin næste klub.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

I denne uge har Wilfried Bony nemlig været til prøvetræning i den franske klub Le Havre, som til daglig optræder i Ligue 2. Her har de været yderst imponereret over ham:

– Det ligner et godt match, og jeg ser gerne han bliver lidt længere, så han kan vise sig frem i bedre fysisk form. Jeg tror, han synes om at være her, og vi er også glade for at have ham, siger Le Havre-træner Paul Le Guen ifølge eurosport.fr.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

31-årige Wilfried Bony har været klubløs siden i sommers, hvor at han sagde farvel til Swansea, som han ellers har spillet 96 kampe for med 39 mål og 9 oplæg som følge. I Manchester City blev det til 46 kampe og 11 scoringer samt 7 oplæg.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top