The perfect guide to the casino

Hul i kontrakten: Guardiola kan stoppe i Manchester City

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Josep Guardiola har et hul i kontrakten, der gør, at han kan stoppe som manager i Manchester City allerede til sommer.

Manchester Citys manager, Josep Guardiola, har egentlig kontrakt til sommeren 2021.

Men ifølge Dauly Mail kan klubbens succes-manager skifte uden kompensation til en anden klub allerede til sommer, ‘hvis visse betingelser er opfyldt’.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Det fremgår ikke af artiklen, hvad disse betingelser er. Men det er et godt gæt, at Josep Guardiola ikke kan skifte til en anden Premier League-klub uden kompensation.

Derimod kan man nok ikke udelukke, at han kan vende tilbage til Bayern München, der i øjeblikket har Hans-Dieter Flick som midlertidig træner, efter at klubben tidligere på sæsonen valgte at fyre Niko Kovac.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Manchester Citys ledelse skal dog ifølge artiklen være ret sikre på, at det ikke bliver aktuelt, at den 48-årige spanske manager aktiverer klausulen.

Josep Guardiola har i de to sidste år ført Manchester City til det engelske mesterskab, og i sidste sæson vandt klubben også begge de engelske pokalturneringer.

I denne sæson er det dog gået mindre heldigt i den hjemlige liga, hvor klubben i skrivende stund er 14 point efter førende Liverpool. Det har medført frustrationer både hos klubben og hos Josep Guardiola.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top