The perfect guide to the casino

Inden braget i aften: Malmö FF vil kapre dansk landsholdsprofil

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Markus Rosenberg står til at spille sin sidste kamp for Malmö FF, når de i aften gæster Telia Parken. Her kan svenskerne kun bruge en sejr, medmindre Dynamo Kiev taber til Lugano.

Netop Markus Rosenberg blev også den store helt, da Malmö i sidste øjeblik, stjal alle tre point på hjemmebane mod Dynamo Kiev. Den 37-årige svenske stjerne står til at spille sin kamp nummer 226 for Malmö FF, men da han forlader klubben efter nytåret, er man begyndt at lede efter en erstatning.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Markus Rosenberg har scoret 98 mål og leveret 50 assists igennem sin tid i Malmö, og derfor er det noget af et klubikon, der stopper i klubben. Nu melder BT om, at danske Christian Gytkjær lurer i kulissen, hvis det stod til Malmö. Gytkjærs kontrakt med polske Lech Poznan udløber til næste sommer, men ifølge mediet, er der et par ulemper for Malmö. Christian Gytkjær tjener en del mere end normalen i den svenske liga, og så har Gytkjær tidligere udtalt, at han ikke føler for et januarskifte, da det er for risikabelt, i forhold til en udtagelse til EM 2020 truppen.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Derfor kan det blive til en lang næse for Malmö, der i sidste ende skal vente til næste sommer, før de kan skrive under med den 29-årige danske landsholdsangriber.

Christian Gytkjær har spillet i Polen siden 2017, og her er det blevet til 52 mål og seks assists i 100 kampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top