The perfect guide to the casino

Arsenal legede med ilden – men blev puljevinder

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Arsenal var bagud 0-2 ude mod Standard Liège, men de fik dog 2-2 og nappede puljesejren, fordi Eintracht Frankfurt tabte.

Det er stadig ikke Arsenals sæson, og torsdag legede Fredrik Ljungbergs tropper med ilden i udekampen mod Standard Liège.

På forhånd vidste Arsenal, at de skulle tabe 0-4, hvis den videre deltagelse skulle komme i fare, og belgierne nåede at komme foran 2-0 på mål af Samuel Bastien og Selim Amallah.

Men så scorede Arsenal to mål på to minutter.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Alexandre Lacazette headede reduceringen ind tolv minutter før tid, og i Arsenals næste angreb sendte Bukayo Sako bolden forbi Arnaud Bodart til slutresultatet 2-2.

Det resultat var de også glade for i Eintracht Frankfurt, som dermed holdt deres andenplads, selvom de yderst overraskende tabte hjemme med 2-3 til Vitoria Guimaraes.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

I de øvrige puljer sluttede italienske Lazio en yderst miserabel Europa League af med at tabe 0-2 i Frankrig til Rennes, der ellers ikke havde en eneste sejr i de første fem kampe i puljen.

Dermed gik CFR Cluj fra Rumænien videre sammen med skotske Celtic, der allerede havde vundet puljen inden de sidste kampe.

Det var Sevilla også, og derfor betød det mindre, at de tabte den sidste kamp på Cypern mod APOEL, der også går videre.

Schweiziske Basel og russiske Krasnodar slog henholdsvis Trabzonsoor fra Tyrkiet og Krasnodar fra Rusland. De to sejrende hold gik dermed videre.

Endelig var LASK fra Østrig og Sporting fra Portugal sikre på at gå videre inden sidste kamp i den sidste af de tidlige puljer.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top