The perfect guide to the casino

United åbner døren på klem: Superstjernen kan være væk til sommer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


I Manchester United breder der sig en erkendelse af, at Paul Pogba kan forlade klubben til sommer.

I sommer sagde Manchester United nej, nej og atter nej til, at Paul Pogba kunne forlade klubben. Men næste sommer kan det blive en anden sag.

Ifølge Daily Mail presser Paul Pogba selv på for at få lov til at forlade klubben, og da han kun har halvandet år tilbage af sin kontrakt, er Manchester United instillet på at lade den franske midtbanestjerne gå.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

I sommer forsøgte klubben at få Paul Pogba til at forlænge kontrakten, men det var verdensmesteren og hans folk ikke specielt interesserede i.

Real Madrid har længe været nævnt som en mulig destination. Det er velkendt, at træner Zinédine Zidane er en stor beundrer af sin landsmand. Men Daily Mail nævner også FC Barcelona som en mulighed.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Paul Pogba har ikke spillet ret meget i denne sæson på grund af skader, og i Manchester United er man så småt begyndt at vænne sig til, at holdet kan undvære ham, selvom han virkelig gør en forskel, når han er i storform. Det sker bare lidt for sjældent.

De penge, som Paul Pogba vil kunne indbringe ved et salg, vil Manchester United investere i en eller to nye spillere. Midtbanespillerne Saül Ñiguez fra Atlético Madrid og Donny van de Beek fra Ajax nævnes jævnligt, og det samme gør angriberen Erling Braut Håland fra RB Salzburg.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top