The perfect guide to the casino

Stjernetræner fyret efter storsejr: Christian Poulsens gamle uven kørt i stilling

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Napoli har fyret stjernetræneren Carlo Ancelotti, selvom klubben gik videre i Champions League. Gennaro Gattuso ser ud til at overtage.

Trods en sejr på 4-0 over Genk i Champions League valgte Napoli tirsdag aften at fyre træner Carlo Ancelotti.

Det meddelte klubben på sin Twitter-konto natten til onsdag.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Napoli gik med sejren over Genk videre i Champions League, men fyringen kommer alligevel ikke uventet, for det var den første sejr i ti kampe i alle turneringer. Desuden er der opstået nærmest kaotiske tilstande i den syditalienske klub med trusler om spillerstrejke m.m.

Ifølge jungletrommerne bliver det den tidligere AC Millan-træner og -spiller, Gennaro Gattuso, der overtager jobbet. Han er her i landet mest kendt for at hpne den tidligere landsholdsspiller efter en sejr i Champions League i 2004 og at brække benet på samme dansker nogle år senere. Det sidste var dog et resultat af uheldige omstændigheder, og det undskyldte Gattuso mange gange.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Carlo Ancelotti er et af de største trænernavne, og han har blandt andet ført AC Milan og Real Madrid til Champions League-titler. Han har også været manager for England, og nu kan den 60-årige Ancelotti være på vej tilbage til England.

Både Arsenal og Everton leder efter permanente managers efter fyringerne af henholdsvis Unai Emery og Marco Silva. I West Ham er Manuel Pellegrini desuden på vippen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top