The perfect guide to the casino

Rasmus Falk ked af karantæne til Malmö-brag: – Zeca er vores vigtigste spiller

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


FCKs Carlos Zeca har karantæne til den altafgørende kamp i Europa League mod Malmö FF, og det er hans makker på midtbanen, Rasmus Falk, ked af.

Det kan blive et slemt handicap for FCK, at holdet må undvære Carlos Zeca, der fik karantæne for sit gule kort mod schweiziske Lugano (1-0) i sidste kamp.

– Zecas betydning er kæmpestor. Jeg synes, at han har været vores klart vigtigste mand i løbet af det her halve Ã¥r, siger Rasmus Falk til Ritzaus Bureau.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Den græske landsholdsspiller og Rasmus Falk udgør den centrale del af den københavnske midtbane – maskinrummet, som nogle trænere kalder det.

– Jeg har fantastiske relationelle færdigheder med ham. Vi nyder begge godt af at have spillet mange kampe derinde sammen, kender hinanden og bruger hinanden meget, siger Rasmus Falk, som dog føler sig sikker pÃ¥, at der er spillere, der kan erstatte anføreren.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

– Uanset hvem der kommer til at spille, sÃ¥ er det nogle, som jeg træner med hver dag, og nogle jeg har spillet kamp med før. siger Rasmus Falk.

Kampen spilles torsdag kl. 19.00, og FCK går videre med uafgjort, mens Malmö FF skal vinde for at gå videre til knockout-kampene til foråret. Begge hold kan også gå videre, men kun hvis ukrainske Dinamo Kiev samtidig taber hjemme til Lugano, som ikke længere har noget at spille for.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top