The perfect guide to the casino

United-mand på spiontogt: Derfor ser han Liverpool spille Champions League

Foto: Ritzau Scanpix


Manchester Uniteds chef.talentspejder må se ærkerivalerne fra Liverpool spille Champions Laegue i Østrig.

Men det er nu modstandernes norske angriber, Erling Braut Håland, der er målet for Marcel Bout, som Manchester Uniteds chef-talentspejder hedder.

Håbet hos Manchester United er, at klubben kan købe den 19-årige målmaskine, der har en frikøbsklausul i sin kontrakt, som gør, at han kan forlade de østrigske mestre for 17 millioner pund (små 150 millioner kroner).

Se også: Her får du Danmarks måske bedste bonusser

Det er mange penge, men for en fodboldspiller, der i skrivende stund har scoret 28 mål i 21 kampe på højt niveau er det et rent røverkøb.

Daily Mirror skriver, at Manchester Uniteds ejere, de amerikaske Glazer-brødre, håber at kunne præsentere Erling Braut Håland som Manchester United-spiller. Det vil være et godt signal over for klubbens fans om, at de har tillid til manager Ole Gunnar Solskjær.

Se også: Underholdning i verdensklasse! Find din bonuskode lige her!

De italienske mestre fra Juventus, tyske Borussia Dortmund og RB Leipzig samt Manchester City er imidlertid også ude efter Erling Braut Håland.

Blandt Liverpool-spillerne finder Marcel Bout næppe nogen, han kan eller vil købe. Liverpool og Manchester United har ikke direkte handlet spillere imellem klubberne i 55 år.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top