The perfect guide to the casino

Tirsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Her har du tirsdagens rygtebørs.

FC Barcelona og Inter har ifølge spanske SPORT holdt møde i Milano omkring Inters argentinske angriber, Lautaro Martinez, som de spanske mestre gerne vil købe, og chileneren Arturo Vidal og kraotiske Ivan Rakitic, som FC Barcelona begge gerne vil af med.

Den tidligere Manchester United- og Everton-spiller, Marouane Fellaini, kan være på vej tilbage til Premier League. Belgieren spiller nu for Shandong Luneng Taishan i Kina, men han er ifølge franske DHnet et emne for Tottenham, hvis manaager, José Mourinho, kender den 32-årige midtbanespiller fra deres fælles fortid i Manchester United.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Inter er ude efter Chelseas venstre back, Marcos Alonso. Italienernes træner, Antonio Conte, og spanieren kender også hinanden, fordi Conte har en fortid som Chelsea-manager. Daily Mail har historien.

FC Barcelona vil ifølge spanske Don Balon forsøge at kapre Arsenals højre back, Hector Bellerin, der ikke har spillet meget i denne sæson på grund af skader.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Arsenal melder sig ind i kampen om at sikre sig Manchester Uniteds Chris Smalling, der er på lejeophold i Roma. Leicester og Everton er også interesserede i midterforsvareren, og italienerne selv vil også gerne overtage ham på permanent basis. Daily Mirror har mere om den sag.

James Rodriguez fra Real Madrid har ifølge spanske El Desmarque Manchester United som sin foretrukne destination. Colombianeren var efter sigende ved at blive solgt til Atlético Madrid i sommer. De to Madrid-klubber var enige o, prisen, men de personlige krav fra topscoreren ved VM i 2014 var for høje for Atlético Madrid.

Og lidt mere Real Madrid. Gareth Bale er ifølge sportsmole IKKE interesseret i at skifte tilbage til Premier League i den nærmeste fremtid. Hvis han skal væk fra den spanske kongeklub, vil han hellere til en helt tredje liga. Den nu 30-årige waliser spillede for Tottenham frem til 2013.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top