The perfect guide to the casino

Ronaldo fortryder: Derfor skulle jeg være blevet i Real Madrid

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Cristiano Ronaldo tror, at han ville have haft større chancer for at vinde Ballon d’Or, hvis han var blevet i Real Madrid.

I 2018 skiftede Cristiano Ronaldo fra Real Madrid til Juventus. Men det skifte fortryder han nu.

Ifølge spanske ABC har Cristiano Ronaldo fortalt tidligere holdkammerater i Real Madrid, at han ville have haft større chancer for at vinde titlen som verdens bedste fodboldspiller (Ballon d’Or), hvis han var blevet i klubben. Det skriver Daily Mirror.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Cristiano Ronaldo vandt i sidste sæson det italienske mesterskab med Juventus, som han i alt har scoret 37 mål for i 61 kampe. Desuden vandt han den første Nations League-slutrunde i sommer med Portugal. Alligevel var det ikke nok til at vinde årets Ballon d’Or, som i stedet gik til ærkerivalen Lionel Messi, der herefter fører 6-5 i konkurrencen om Ballon d’Or-titler over portugiseren.

Sidste år blev Ballon d’Or vundet af kroaten Luka Modric fra Real Madrid. Det var første gang i 11 år, at enten Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi ikke vandt.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Over for de gamle holdkammerater i Real Madrid har Cristiano Ronaldo afsløret, at det irriterer ham grusomt, at han ikke har vundet Ballon d’Or i de seneste to år. Og at han ville have haft bedre chancer for at vinde, hvis han var blevet i klubben.

Cristiano Ronaldo spillede i Real Madrid fra 2009-18, inden han skiftede til Juventus. Officielt var det for at prøve et nyt eventyr. Senere kom det frem, at han besluttede sig for at forlade Spanien, fordi han var blevet idømt bøde og en betinget fængselsstraf for skattefusk.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top