The perfect guide to the casino

Lyon sniger sig videre med RB Leipzig mens at Zenit ender som den helt store taber

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Herunder får du det fulde overblik over gruppe G.

Lyon var hjemme på Parc Olympique Lyonnais presset til en sejr, da de fik besøg af RB Leipzig med danske Yussuf Poulsen i startopstillingen.

De tyske gæster var stort set sikre på gruppens førsteplads inden kampen, og de kom også ud af starthullerne med stor energi.

Overtændte Lyon dummede sig også gevaldigt i første halvleg, hvor at de gav hele to straffespark til RB Leipzig, som omsatte begge spark til scoringer. E. Forsberg scorede det første i det 9. minut, mens at T. Werner scorede det andet i det 33. minut af kampen.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Herefter var der stort pres på Lyon, men i starten af anden halvleg fik de håbet tilbage igen, da H. Aouar scorede til 1-2 allerede i det 50. minut.

I det 82. minut dukkede stjernen M. Depay op, og han gjorde det således til 2-2, hvilket også blev kampens resultatet. Det ene point til hvert hold giver RB Leipzig førstepladsen, mens at Lyon lige akkurat sniger sig op på andenpladsen i gruppen.

Zenit var presset til en sejr, da de tog turen til Portugal, hvor at Benfica ventede hjemme på Estádio da Luz. Værterne kunne nå en plads i Europa League med en sejr, så motivationen hos begge mandskaber var derfor i den grad tilstede.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Første halvleg endte derfor noget overraskende uden scoringer, og derfor spredte nervøsiteten sig hos begge mandskaber. Benfica kunne dog ånde lettet op allerede kort efter pausen, da F. Cervi scorede til 1-0 i det 47. minut af kampen.

Det blev også for meget for Zenit, da D. Santos modtog sit andet gule og derfor røde kort i det 56. minut af kampen. Pizzi omsatte straffesparket, og derfor stod det til 2-0 til værterne, mens at Zenit blev reduceret til 10 mand.

I det 79. minut lukkede og slukkede Benfica også kampen, da S. Azmoun var uheldig og lavede selvmål. Benfica vandt derfor kampen med 3-0, og med det resultat tager de gruppens trejdeplads, og de kan altså se frem til Europa League efter julen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top