The perfect guide to the casino

FCKs Bengtsson glæder sig til Malmö-kamp: Mange svenskere ser op til os

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Ifølge FCKs Pierre Bengtsson er der mange svenskere og svenske hold, der ser op til de danske mestre.

Der er lagt op til en meget interessant opgør i Europa League, når FCK torsdag tager imod Malmö FF fra den anden side af Øresund. Og for FCKs svensker, Pierre Bengtsson bliver det især specielt.

– FCK har en lang tradition med svenske spillere, og FCK har et godt ry i Sverige. Men der var bestemt noget særligt ved at spille for FCK i Sverige og på det stadion i Malmø, hvor jeg også kender mange af deres spillere. Men selv om jeg er svensk, er jeg stolt af spille for FCK, og mange svenske hold ser også op til FCK, og hvor langt vi er kommet, siger Pierre Bengtsson til FCKs hjemmeside.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

FCK har umiddelbart fordelen af hjemmebane og så det forhold, at de danske mestre kan nøjes med uafgjort for at gå videre til knockout-kampene til foråret. Malmö FF skal vinde.

– Min erfaring med europæiske kampe er, at de ofte er meget lige. Små detaljer kan betyde, om man går videre eller ej, og det afgøres ofte først til allersidst. Jeg ser dog os som favoritter til at vinde. Vi har det bedste udgangspunkt før kampen og kan gå på banen med en god selvtillid, siger Pierre bengtsson og henvier ganske givet til, at FCK har vundet de seneste kampe i Superligaen mod Brøndby og FCN.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Skulle FCK tabe til Malmö FF, er der stadig et halmstrå at klamre sig til for københavnerne. Det består i, at schweiziske Lugano – der ikke længere har noget at spille for – tager point i Ukraine mod Dinamo Kiev.

Kampene spilles torsdag kl. 19.00

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top