The perfect guide to the casino

Chelsea cruiser videre mens at Valencia overrasker og slår Ajax ud af CL

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Herunder får du det fulde overblik over gruppe H.

Hjemme på Stamford Bridge tog Chelsea her til aften imod bundproppen Lille, og den engelske storklub pligtsejrede, hvilket viste sig at være yderst vigtigt.

Frank Lampards tropper havde inden kampen favoritværdigheden på deres skuldre, og i første halvleg levede de i den grad også op til den.

T. Abraham scorede nemlig kampens første mål efter blot 19 minutter, og i det 35. minut af kampen gjorde C. Azpilicueta det til 2-0, og herefter var der reelt ikke tvivl om kampens resultat.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Chelsea dominerede således også resten af kampen, men der kom alligevel lidt spænding i opgøret, da den tidligere Chelsea-angriber L. Remy reducerede til 2-1 i det 78. minut af kampen.

London-klubben lod sig dog ikke ryste, og med sejren og de tre point springer de op på 11 point, hvilket giver dem gruppens andenplads. Chelsea er derfor videre fra Champions League-gruppespillet, mens at Lille aldrig var i nærheden af at gå videre.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Inden denne afgørende runde sad Ajax solidt placeret på førstepladsen i gruppe H, og den kunne de beholde med en sejr hjemme på Johan Cruijff Arena, hvor at Valencia kom på besøg.

Valencia med Daniel Wass i startopstillingen havde dog alt at spille for, da de med en sejr ville stjæle førstepladsen i gruppen. Det var da også gæsterne der startede bedst, da Valencia-stjernen Rodrigo scorede efter 24 minutter af opgøret.

Trods utallige skudforsøg fra Ajax kunne de ikke ramme målet, og kyniske Valencia scorede derfor kampens første og eneste mål. Sidste års semifinalister fra Ajax er derfor noget overraskende slået ud af dette års Champions League, og de må i stedet tage til tak med Europa League efter jul.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top