The perfect guide to the casino

AaB på rov hos FCN: Henter ny boss

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


AaB har hyret FCNs Søren Krogh som ny fodboldchef.

FCNs hidtidige assistent-træner, Søren Krogh, skal fremover være fodboldchef i AaB.

– At hente Søren Krogh til AaB som fodboldchef betragter vi som et kæmpe scoop for vores klub, og vi har igennem længere tid tilstræbt at få præcis denne brik på plads. Søren Krogh kommer udover med sin sympatiske og seriøse personlighed med enorm erfaring fra et af Danmarks allerstærkeste talentmiljøer, hvor han i otte-ni år har været med til at producere et utal af spillere til højeste niveau og efterfølgende store spillersalg, siger AaBs administrerende direktør, Thomas Bælum, der i parentes bemærket har en fortid som forsvarsspiller i den nordjyske klub.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Søren Krogh bliver IKKE afløser for sportsdirektør Allan Gaarde, som AaB i efteråret fyrede. I stedet er det snarere som afløser for legendariske Poul Erik Andreasen, at han er hentet til klubben.

Den tidligere FCN-assistent skal altså ikke være ansvarlig for køb og salg af spillere, men for den fodboldmæssige udvikling i klubbem.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

– Jeg er ydmyg og taknemmelig for den tid, jeg har haft i FC Nordsjælland, og nu går jeg lige så ydmygt og dedikeret ind til et forhåbentligt langt og givende samarbejde med AaB med vellykkede resultater på flere parametre, siger Søren Krogh til AaBs hjemmeside.

AaB leder stadig efter en ny sporsdirektør.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top