The perfect guide to the casino

Har du set det? Chelseas tidligere storindkøb gør sig selv HELT til grin under weekendens kamp

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


I sommeren 2017 troede Chelsea, at de havde hentet fremtidens mand til midtbanen, da de smed 300 millioner for Tiemoué Bakayoko fra AS Monaco.

Tiemoué Bakayoko blev udlejet til AC Milan efter en enkelt sæson i Chelsea, og er også blevet udlejet i denne sæson, da hans gamle klub, AS Monaco, strikkede en aftale sammen med Chelsea. Bakayoko er stadig på kontrakt i Chelsea, men den 25-årige franskmand har ikke en lys fremtid i klubben, medmindre Frank Lampard ligepludseligt ser et stort lys i ham.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Hos Monaco er det blevet til 10 kampe i denne sæson, og dermed har han altså sat sig tungt på den ene midtbaneplads. I weekendens 3-0 sejr over Amiens, kom Bakayoko til at dumme sig. Ved stillingen 3-0, var Bakayoko på vej ud af banen med 10 minutter igen, da Monaco foretog en udskiftning. Ud skulle nummer 14 og ind skulle nummer 22. Problemet var bare, at Bakayoko for første gang i karrieren spiller med nummer 6 på ryggen og ikke nummer 14, som han ellers gjorde i Milan, Chelsea og i mange sæsoner for Monaco.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Derfor var det en noget forvirret Bakayoko, der lige skulle bruge lidt tid på at forstå, at det altså ikke var ham, der skulle ud, hvilket var til stor morsomhed for klubbens træner og holdkammeraterne.

Se den sjove episode herunder:

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top