The perfect guide to the casino

Guardiola efter to mesterskaber i træk: Måske er vi bare ikke dygtige nok

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Josep Guardiola var i selverkenelsens hjørne efter Manchester Citys nederlag mod Manchester United.

Manchester City tabte 1-2 hjemme mod Manchester United, og dermed ser det ud til, at det bliver svært at vinde Premier League for tredje gang i træk.

– Realiteten er, at vi er 14 point efter [Liverpool]. Det er vi på grund af vores egen mangel på kvalitet, modstandernes styrke og så nogle ting, som vi ikke kan kontrollere. Det er realiteterne, men vi må bare fortsætte. Vi er i begyndelsen af december, og der er andre turneringer, og vi må prøve at forbedre os, siger Josep Guardiola ifølge BBC.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Spanieren siger, at han ikke tænker udelukkende på Champions League. Men det er der mange i Manchester City, der gør. I sidste sæson vandt klubben mesterskabet og begge de engelske pokalturneringer. Men det gik galt i semifinalen i Champions League mod Tottenham.

– [Manchester] United har kvaliteterne til at forsvare sig, og de er dygtige på kontraangreb. Det må man bare acceptere. Det er det niveau, vi møder, når det går løs mod Liverpool, Manchester United, Real Madrid, Barcelona og Juventus. Og måske er vi ikke dygtige nok til at konkurrere med dem, sagde Josep Guardiola.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

– Det er muligt, at vi er nødt til at se det i øjnene som hold og som klub, og så må vi arbejde på at forbedre os, tilføjede han.

Manchester City er sikre på at gå videre fra gruppespillet i årets Champions League. Holdet er nået til kvartfinalen i Liga Cup’en (Caraabo Cup), hvor det går løs mod Oxford i næste uge. FA Cup’en begynder først til januar for Premier League-klubbernes vedkommende.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top