The perfect guide to the casino

FCK-stjerne giver ikke op: Vi æder FCM til foråret!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Victor Nelsson fra FCK tror på, at han vinder sit første DM, når sæsonen er forbi, selvom FCM i øjeblikket er syv point foran.

FCM kommer til at overvintre på Superligaens førsteplads, men FCK har planer om at indhente de midtjyske ulve til foråret, når Superligaens skal afgøres.

I denne weekend vandt FCK 1-0 i Farum over FCN, men FCM vandt samtidig 2-1 i Brøndby og har derfor stadig et forspring på syv point til de regerende mestre.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

– Vi går ikke rundt og tænker på, hvad FCM gør. Cadeau til dem for at vinde deres kampe, men i foråret kommer vi til at æde dem op stille og roligt. Alt kan ske i et slutspil, og der kommer nogle spændende kampe i foråret, siger Victor Nelsson til Ekstra Bladet.

Han var nu godt tilfreds med sejren mod sin gamle klub.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

– Jeg er meget glad. Vi vinder jo. Men det var også en speciel kamp for mit vedkommende med mange velkendte ansigter, de samme lokaler og de gamle holdkammerater, siger FCKs midterforsvarer.

Han fortæller også, at han har fået tilknyttet en mentaltræner, der skal holde motivationen i top i et tæt kampprogram med en ny kamp hver tredje eller fjerde dag.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top