The perfect guide to the casino

Avis: Her afgøres Nicklas Bendtners fremtid i FCK

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Det er ikke udelukket, at Nicklas Bendtner får forlænget sin kontrakt med FCK.

Nicklas Bendtner har ikke spillet mange minutter for FCK på det seneste. Alligevel er det ikke udelukket, at han får lov at fortsætte hos de danske mestre efter årsskiftet.

Den 31-årige angriber kom til FCK for tre måneder siden i en situation, hvor både Dame N’Doye og Jonas Wind var skadet. Her tilbød FCK-manager Ståle Solbakken en livline til den tidligere landsholdsangriber, der ikke længere var på holdet i norske Rosenborg, i form af en kontrakt for resten af 2019.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Nicklas Bendtner har primært været indhopper, og han har ialt spillet 400 minutter for FCKs bedste hold. Han har scoret et enkelt mål for de forsvarende danske mestre. Det var i Sydbank Pokalen mod FCN.

FCK mangler i 2019 en Europa League-kamp hjemme mod Malmö FF og en Superliga-kamp mod OB. Herefter skal der ifølge B.T. være møde mellem Ståle Solbakken og Nicklas Bendtner.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Avisen skriver, at Ståle Solbakken i de tre måneder har vist stor opmærksomhed over for Nicklas Bendtner, der på sin side har vist, at han kan indgå i et fællesskab og er vellidt i omklædningsrummet. Desuden har han holdt sig på måtten i forhold til eskapader uden for banen.

Imod en forlængelse taler, at Nicklas Bendtner ikke for alvor har overbevist om sine kvaliteter. Desuden skal FCKs fysiske stab være bekymret, fordi han har måttet melde forfald til de seneste tre kampe i træk på grund af småskader.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top