The perfect guide to the casino

Real Madrid, Barcelona, Liverpool og flere andre: Her har du søndagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Her har du søndagens rygtebørs

Real Madrid er ifølge britiske Metro klar til at smide angriberen Luka Jovic ind i en handel, der sikrer klubben Pierre-Emerick Aubameyang fra Arsenal. Serbiske Jovic kom til de kongelige madrilenere i sommer fra tyske Eintracht Frankfurt, men han har foreløbig ikke overbevist.

Chelsea har fået ophævet klubbens forbud mod at købe spillere, og London-klubben kan tænkes at kaste sig ind i kampen om Borussia Dortmunds Jadon Sancho. Det skriver London Evening Standard. Men her får de konkurrence fra adskillige kanter – bl..a begge Manchester-klubber. Den 19-årige fløjspiller har spillet i Bundesligaen i et par år, men han spillede ungdomsfodbold i Manchester City.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Både Chelsea og Manchester United har ifølge spanske Don Balon kig på den franske verdensmester, Samuel Umtiti, der aldrig for alvor har etableret sig som stamspiller i det centrale forsvar hos FC Barcelona.

Og mere om FC Barcelona. Noget tyder på, at dagene er ved at være talte for Arturo Vidal hos de spanske mestre. Chileneren spiller ikke meget på højre fløj, og træner Ernesto Valverde sisger ifølge goal.com, at det jo sådan set er rigtigt nok, at klubben har mange midtbanespillere.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Bayern München trækker sig ifølge sportsmole ud af kapløbet om at sikre sig den norske målmaskine Erling Braut Håland fra RB Salzburg. Tilstedeværelsen af Robert Lewandowski hos de tyske mestre gør, at han vil få for lidt spilletid i forhold til, hvad den 19-årige angriber vil koste. Han har dog mange andre bejlere.

Liverpool scorer bunker af mål, men alligevel overvejer Jürgen Klopp at købe en angriber i januar måneds transfervindue. Ifølge goal.com kan det blive aktuelt, hvis stortalentet Rhian Brewster lejes ud. Han er 19 år, men han får ikke ret megen spilletid i konkurrence med folk som Salah og Mané, og derfor er der flere klubber, der gerne vil leje ham.

Og mere Liverpool.Gode, gamle James Milner åbner ifølge sportsmole for, at han kan slutte karrieren af, hvor han begyndte – nemlig i Leeds united, der i øjeblikket ligger til rykke op i Premier League.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top