The perfect guide to the casino

Nederlag mod United gjorde ondt: Karantæne på livstid venter racistiske City-fans

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Der venter en livslang karantæne, når og hvis Manchester City finder frem til de fans, der lavede abelyde mod Fred fra Manchester United.

Manchester United vandt 2-1 ude over Manchester City og ødelagde dermed nok definitivt muligheden for, at Manchester City kan vinde Premier League for tredje gang i træk.

Og det var mere, end nogle af City-fansene kunne klare. Manchester Uniteds brasilianer, Fred, blev udsat for racistiske tilråb under kampen, og det vil Manchester City ikke tolerere.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

– Vi samarbejder med Greater Manchester Police om sagen, og hvis vi finder de skyldige, får de karantæne fra Etihad på livstid, skriver Manchester City i en pressemeddelelse.

Fred var alt andet end tilfreds med City-fansenes reaktion.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

– Det viser, at vi som samfund stadig har meget at lære. Det skete her, og det skete i Ukraine (under CHampions League-kampen mod Shakhtar Donetsk, red.. Det er trist, men vi må holde hovedet højt og lade være med at give dem opmærksomhed, for det er det, de ønsker, sagde den brasilianske midtbanespiller.

Samme Fred blev også udsat for kasteskyts som lightere og flasker, da han ville tage et hjørnespark. Den ene flaske ramte ham i nakken, men han var i stand til at spille videre.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top