The perfect guide to the casino

Mourinho elsker sydkoreanerens vilde solo-mål: Nu må vi kalde ham Sonaldo!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


José Mourinho sammenlignede efter Tottenhams sejr over Burnley Son Hyeing-min med Ronaldo på grund af hans enestående solo-mål.

Tottenham vandt 5-0 over Burnley i Premier Leagye, men det ene af målene vil blive husket mere end de fire andre. Son Heung-min fik fat i bolden 20 meter inde på EGEN spillehalvdel, og så løb den hurtige sydkoreaner ellers bare forbi alt og alle og sendte bolden i kassen oppe i modsatte halvdel.

En sammenligning med Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo ville være oplagt, men Tottenham-manager José Mourinho kom til at tænke på brasilianske Ronaldo fra dengang, hvor portgiseren var assistent i FC Barcelona for Sir Bobby Robson.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

– Sonaldo. Sonaldo Nazario. ålet minder mig om ét, som Rpnaldo lavede for Barcelona mod Compostela i 1996, hvor han også løb fra egen banehalvdel og helt op til modstandernes mål, hvor han scorede. Min søn kaldte allerede Son for Sonaldo inden dette mål, smilede José Mourinho ifølge Daily Mail.

José Mourinho har tidligere sagt, at Lionel Messi og Cristiano Ronaldo begge har haft imponerende karrierer, men når det gælder talent, var der ingen af dem, der alligevel helt kunne måle sig med brasilianske Ronaldo.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Hovedpersonen, Son Heung-min, kaldte scoringen ‘et specielt mål’.

– Det var en lang løbetur, og jeg nåede at tænke mange ting, men jeg ville bare blive ved med at løbe, og da chancen for at score opstod, tog jeg imod den, sagde han ifølge BBC.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top