The perfect guide to the casino

Leicester med ny vild rekord: Brendan Rodgers roser sit historiske mandskab

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Leicester City truer fortsat Liverpool i toppen af Premier League-tabellen efter deres ottende sejr i streg.

Tidligere i dag havde Leicester City ingen problemer ved at slå Aston Villa, og klubben med Brendan Rodgers i spidsen har derfor vundet de seneste otte Premier League kampe i streg, og det er aldrig før sket i klubbens historie.

Således gjorde mesterskabsholdet fra 2015/2016-sæsonen ikke engang dette, og derfor var cheftræner Brendan Rodgers en lykkelig mand efter kampen.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

РJeg synes, at holdet var fantastisk. Det er en historisk dag for klubben, og det afspejlede indsatsen ogs̴. Det betyder virkelig noget helt specielt, og det skriver holdet ind i Leicester City-historien, sagde Rodgers efter kampen til BBC Sport.

Leicester City slog som bekendt Aston Villa med hele 4-1, men Brendan Rodgers mener at de sagtens kunne have fået en større sejr, hvis blot at de havde været mere kyniske.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

– Med lidt bedre afleveringer kunne vi have scoret en eller to mÃ¥l mere. Villa blev opmuntret af scoringen lige før halvleg, men vi bevarede roen og fortsatte med at gøre vores arbejde.

Næste opgave for Brendan Rodgers og Leicester City bliver på lørdag, hvor at de får besøg af Norwich i et Premier League-opgør.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top