The perfect guide to the casino

Endnu er Premier League-manager er utilfreds med VAR: Vi har allerede verdens bedste dommere

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Der er efterhånden ikke mange tilhængere af VAR i Premier League.

Endnu en Premier League-manager melder sig ind i koret, som er utilfreds med VAR. Denne gang er der tale om Sheffield Uniteds Christ Wilder, som allerede er træt af systemet.

Han mener nemlig at der slet ikke er brug for det i Premier League, da de engelske dommere ifølge ham er nogle af verdens bedste.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

– Vi har verdens bedste dommere. De er på fuldtid, og de arbejder minutiøst både med deres kondition og detaljerne i dommergerningen. Det, vi søger at forbedre med det her system, er så marginalt, at det ikke er det værd. Slet ikke i forhold til hvordan det ellers påvirker tingene på banen.

– Det gør ikke spillet bedre at jagte de sidste procenter sådan her. Ikke nu. Det er at gøre dommerne en bjørnetjeneste, for jeg tror de tvivler mere i kendelserne, siger Wilder ifølge fourfourtwo.com

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Ikke så overraskende var Premier League ude i sidste måned og støtte VAR, da de fremlagde en rapport lavet af dem selv, hvor at de fortæller, at antallet af korrekte kendelser er steget i denne sæson efter indførslen af VAR.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top