The perfect guide to the casino

Frustrerede Bayern tabte igen: Vi kan ikke bare gøre som sidste år!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Bayern München tabte 1-2 ude mod Borussia Mönchengladbach og risikerer nu for alvor at miste den tyske titel, som de har vundet syv år i træk.

Ivan Perisic bragte Bayern München foran ude mod Borussia Mönchengladbach, men Ramy Bensebaini udlignede for hjemmeholdet efter en time, inden algerieren også i dommerens tillægstid scorede på straffespark, som oven i købet kostede Bayern Münchens Javi Martinez et rødt kort.

– Det her nederlag irriterer mig grænseløst, sagde Bayern Münchens Joshua Kimmich efter kampen ifølge Kicker.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

– Alarmsignalerne var der allerede inden kampen. Og hvis man ikke har forstået det, er man på vildspor. Vi kan ikke bare gøre, som vi gjorde i sidste sæson, for nu er vi syv point efter Gladbach, og der er mange hold imellem os, sagde Joshua Kimmich.

I sidste sæson lå Bayern Munchen på andenpladsen ni point efter Borussia Dortmund, da Bundesligaen gik på vinterferie, men Bayern endte alligevel med at vinde mesterskabet.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Den midlertidige træner, Hans-Dieter Flick, mente, at Bayern havde været bedst i den første time.

. Men derefter lukkede vi Gladbach ind i kampen, og vi holdt faktisk selv op med at spille fodbold. Det er klart, at situationen nu ikke er ret god, sagde han ifølge tz.de

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top