The perfect guide to the casino

Real Madrid sejrede sikkert på hjemmebane og presser FC Barcelona

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Real Madrid havde alverdens mulighed for at snuppe 1. pladsen i La Liga, da de tog imod Espanyol på hjemmebane. Det skulle da også blive til tre sikre point.

Det er tæt i den spanske liga, hvor Real Madrid og FC Barcelona lå á point med hinanden inden 16. spillerunde, hvor det dog lige skal nævnes, at Real Madrid og FC Barcelona har spillet en kamp mindre end resten af ligaen. Der var stort set også kun et hold i 1. halvleg, og det var Real Madrid. Hjemmeholdet kom også i front i 1. halvleg.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Efter 37 minutter var det ingen ringere end Raphael Varane, som skulle bringe Real Madrid i front. Den føring holdt til pausen og i 2. halvleg stod der også kun Real Madrid på menuen. Derfor blev det også 2-0 i stedet for 1-1, da Karim Benzema kom på tavlen endnu en gang.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Fire minutter efter 2-0 målet fik Ferland Mendy rødt kort, men det ændrede overhovedet ikke på, at Real Madrid løb med alle tre point. Dermed fører de ligaen med tre point ned til FC Barcelona, inden de senere i dag tager imod Mallorca.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top