The perfect guide to the casino

Ikke igen: Gareth Bale gør grin med Real Madrid midt under træningen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


‘Wales. Golf. Madrid. In that order’. Sådan se det banner ud, som Gareth Bale og resten af det walisiske landshold valgte at fremvise, efter man havde sikret sig kvalifikationen til EM 2020.

Det banner faldt ikke i god jord hos Real Madrids fans, da Gareth Bale i forvejen ikke var særligt populær i klubben. Selvom klubbens træner, Zinedine Zidane, har været ude og udtale, at han ikke har tænkt sig at bestemme, hvad Gareth Bale laver i sin fritid, så har flere af klubbens spillere lavet sjov med Bale. Under en træning for halvanden måned siden, var det så Mariano Diaz, der lavede grin med Bale.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Zinedine Zidane har tidligere udtalt sig på et pressemøde, at han håber på, at pifteriet mod Bale snart stopper.

– Jeg håber ikke, det fortsætter sådan resten af sæsonen. Vi ønsker, at fansene er med os fra start til slut, men vi kan ikke kontrollere det. Fansene har ret til at gøre, hvad de vil, men jeg vil bede dem om at støtte alle spillerne. Om det er fair eller ej, vil jeg ikke sige. Alle må have deres egen mening. Vi har brug for fansene, men kan ikke kontrollere, hvad de gør, sagde Zidane

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Bale har selv udtalt, at han er blevet vant til pifteriet, og nu er den så gal igen. Ihvertfald hvis man spørger de sure Real Madrid-fans. Under træningen forleden, valgte Gareth Bale nemlig at ‘svinge køllen’ flere gange, velvidende om, at der var kamera, der filmede på ham.

Zidane har allerede udtalt sig om netop situationen fra træningen.

– Du må spørge klubben, men jeg kan fortælle, hvordan jeg ser på det ud fra et trænerperspektiv. Som træner for Real Madrid vil jeg ikke forhindre Gareth Bale(i at spille golf under træningen, red.). Jeg vil ikke forhindre nogen spillere. De er gamle nok til at vide, hvad de skal gøre. Jeg kommer ikke til at sige noget til nogen spillere, siger Zidane ifølge Goal.com.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top