The perfect guide to the casino

Mestertræner sviner mestertræner til: – Guardiolas fodbold dur ikke!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Det var en fejl at forsøge at kopiere Josep Guardiola, siger mestertræneren Massimiliano Allegri.

– Vi fulgte efter Guardiola i 20 år, men det var en fejl, siger Massimiliano Allegri ifølge italienske Corriere della Sera. Det skriver goal.com

Den tidligere Juventus-træner mener, at der var for mange, der faldt på halen over for Josep Guardiola, dengang han var træner for FC Barcelona, der vandt det spanske mesterskab tre gange i træk og Champions League i 2009 og 2011.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

– Tiki-taka dur kun, hvis man har Xavi, Iniesta og Messi. Vi lod et koncept, der kun passede til ét hold, være en rettesnor. Og ganske ærligt: Er det sjovt at se et hold spille på tværs, spørger Massimiliano Allegri.

Han mener at føre bevis for sin påstand ved at påpege, at Josep Guardiola har forsøgt at videreføre sin stil med sine efterfølgende klubber, Bayern München og Manchester City. Begge klubber har vundet den nationale titel, men han har ikke kunnet vinde Champions League med nogen af dem.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

– Jeg ser til min store glæde, at kontrafodbold er på vej tilbage. Det er også svært at spille kontrafodbold, men det er smukt og effektivt, når det lykkes, siger Massimiliano Allegri, der selv valgte at stoppe i Juventus sidste sommer efter at have ført klubben til italienske mesterskaber i fem år i træk.

– Nu rejser jeg rundt og ser en masse fodbold. Jeg ser meget ungdomsfodbold, og jeg taler med mange trænere. Jeg nyder livet, siger den 52-årige Massimiliano Allegri, der jævnligt sættes i forbindelse med trænerjobs, når en af de store klubber har fyret træneren.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top