The perfect guide to the casino

Brøndby Support er utilfredse med FCK-kamp: Aldrig mere kl. 11.45!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Brøndby Support mener, at det skal være slut med at spille kampe mod FCK i november måned.

Da Brøndby søndag tabte 1-2 til FCK på udebane, begyndte kampen klokken 11.45, fordi politiet forlanger at kunne arbejde i mindst to timer i dagslys efter sådan en kamp.

Men så bør sådan en kamp ikke spilles i november, hvor der ikke er ret mange lyse timer, mener Brøndby Support. Klokken 11.45 er simpelthen for tidligt at spille kampen.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

– Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at Brøndby har mange jyske fans. Og ikke engang kickoff på Østerbro klokken 11:45 kan holde dem tilbage. Således var vores jyske bus, der startede i Aalborg klokken tre om natten, udsolgt. Men skal vi ikke forsøge, om vi kan give også de jyske fans en bare nogenlunde reel nattesøvn inden et derby, spørger Brøndby Support på sin hjemmeside.

Kampene i grundspillet mellem de to klubber bør derfor fremover lægges i sommerhalvåret – og det vil sige senest i slutningen af oktober, mener de.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

– På den måde vil der aldrig skulle spilles tidligere end 13:30 og typisk også tidligst klokken 14, hvilket vi i Brøndby Support godt kan acceptere.

Der kan dog blive tale om reguleringer, hvis sommer- og vintertid afskaffes.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top