The perfect guide to the casino

Arsenal på katastrofe-kurs: ‘Spillerne er bange’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Spillerne i Arsenal er bange for at spille fodbold, mener manager Fredrik Ljungberg.

Efter torsdagens nederlag hjemme mod brighton på 1-2 har Arsenal ikke vundet i Premier League i to måneder, og spillerne er blevet bange for at spille, mener Fredrik Ljungberg.

– De har mistet selvitlliden. I første halvleg virkede det som om, de var bange for at spille. Det er noget, vi må tale om, sagde svenskeren efter nederlaget ifølge britiske Metro.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

– Holdet trænger til en sejr. Spillerne trænger så meget til en sejr, som kan give dem noget selvtillid. De kan jo godt. Det viste de i de første 20 minutter af anden halvleg. Det er noget mærkeligt noget at sige efter et nederlag, men i den periode gik det virkelig godt, sagde den midlertidige Arsenal-manager.

Adam Webster bragte Brighton foran i slutningen af første halvleg, men Alexandre Lacazette udlignede i begyndelsen af anden halvleg for hjemmeholdet. Ti minutter før tid sikrede Neal Maupay imidlertid gæsterne en sjælden udesejr.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

– I første halvleg var vi nærmest ikke tilstede. Og det går ikke. Det kan man ikke tillade sig mod noget som helst hold i Premier League, sagde Fredrik Ljungberg,.

Nederlaget betyder, at Arsenal ligger på en usædvanlig tiendeplads i Premier League. Pointmæssigt er holdet tættere på nedrykning end på Champions League-pladserne.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top