The perfect guide to the casino

Tre point til Arsenal i aften – og skillinger til dig

Foto: Ritzau Scanpix


Arsenal får den første sejr i Premier League i to måneder i aften, og det kan også give dig penge.

Ikke siden det lykkedes at nedkæmpe Bournemouth med 1-0 i begyndelsen af oktober er det lykkedes for Arsenal at vinde en kamp i Premier League.

Men nu har klubben fyret Unai Emery, og assistenten, Fredrik Ljungberg, er forfremmet til midlertidig manager. Så nu kommer den første sejr.

SPILLER DU MED PÃ… KAMPEN?

I aften går det løs hjemme mod Brighton, der på ingen måde er en joke. Men de henter langt hovedparten af deres point på hjemmebane. På udebane har de kun taget fire point i denne sæson mod 11 på hjemmebane.

Arsenal måtte ganske vist nøjes med 2-2 ude mod Norwich i Fredrik Ljungbergs første kamp, men vi satser på, at han kommer godt fra start på hjemmebane, for han råder trods alt over et bedre spillermateriale end kollegaen i Brighton, Graham Potter.

FÃ… DE BEDSTE ODDS PÃ… KAMPEN LIGE HER

Hos Betfair kan du købe 1-tallet til odds 1,6. Det er lidt i undekanten.

Vi satser på, at Brighton får flere tæv, og handicap 1-tallet kan erhverves til odds 2,5. Det svarer altså til, at Arsenal skal vinde med mindst to mål. Det er værd at gå efter.

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top