The perfect guide to the casino

Dårligt nyt for FCK: Vital Malmö-dansker bliver klar til slaget i Parken

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Anders Christiansen kan med en vis sandsynlighed være med, når det går løs mellem FC København og Malmö FF i Europa League.

En lægskade har holdt danske Anders Christiansen ude af Malmö FFs trup, men nu er han klar til at spille 45 minutter i en træningskamp, og derfor tyder alt på, at han også kan være med, når det går løs i Parken i næste uge.

Anders Christiansen – med tilnavnet AC – er en meget værdifuld spiller i Malmö FF. I 2018 blev den 29-årige midtbanespiller således kåret til den bedste spiller i den svenske liga, Allsvenskan.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

– Det er den første uge, han træner med holdet. Han har vel ellers kun trænet ti gange i de sidste to måneder. Det er stort at have ham tilbage, og alle i truppen er glade for det. Men vi må være tålmodige, siger Malmö FFs træner, Uwe Rösler, til Sydsvenskan.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Foruden ‘AC’ råder Malmö FF over to andre danskere – midtbanespilleren Søren Rieks og forsvareren Lasse Nielsen.

I modsætning til FCK er Malmö FF færdige med at spille ligakampe for i år, så træningen foregår i spanske Marbella. Her skal svenskerne torsdag møde mestrene fra Gibraltar, Lincoln Red Imps.

Kampen mellem FCK og Malmö FF bliver med allerstørste sandsynlighed afgørende for, hvilken af de to skandinaviske storklubber der går videre. Malmö FF skal vinde for at indhente FCK, mens de danske mestre kan nøjes med uafgjort.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top