The perfect guide to the casino

Arsenal taber på hjemmebane til Brighton, imens Newcastle hentede tre vigtige point i STORT VAR-drama

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Der skulle spilles to kampe i Premier League denne torsdag aften, og her skulle VAR endnu en gang komme i fokus for noget negativt og positivt på samme tid.

I den ‘tidlige’ kamp tog Sheffield United mod Newcastle på hjemmebane i en kamp, hvor Sheffield United sad på spil og chancer. Det var dog udeholdet, som skulle bringe sig i front, da Allan Saint-Maximin kunne score til 0-1 efter 15 minutter.

Den føring holdt til pausen, til trods for, at Sheffield United havde fine chancer inden halvlegen. Det skyldtes blandt andet en fin præstation af den tidligere Esbjerg-keeper, Martin Dubravka.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

I 2. halvleg var det endnu en gang hjemmeholdet, der havde bolden mest, men i kampens 70. minut skulle VAR komme i fokus. Andy Carroll header en høj bold videre til Jonjo Shelvey, der bliver vinket offside af linjedommeren, men kampens dommer var klog nok til at lade være med at fløjte grundet VAR. Sheffield Uniteds spillere stoppede dog med at spille, og derfor kunne Shelvey let score til 0-2. Efter et kig med VAR, var Andy Carroll ikke offside, og derfor talte det kontroversielle mål, der betød, at Newcastle løb med en 0-2 sejr.

Se den bizarre situation her:

Arsenal og ‘Freddy’ Ljungberg skulle op imod Brighton på hjemmebane, hvor man jagtede sin første sejr efter otte kampe uden sejr. Det skulle dog heller ikke ske på niende forsøg, da Brighton skulle være for stor en mundfuld. Udeholdet startede med massere af energi, og sad endda på 1. halvleg, til trods for, at man spillede på Emirates Stadium. Det bar også frugt, da man kom foran 0-1 efter 36 minutter på et mål af Adam Webster. Den føring holdt til pausen, da Mathew Ryan havde en kæmpe redning fem minutter før pausen.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

I 2. halvleg skulle Arsenal få udlignet, da Alexandre Lacazette scorede efter 50 minutter. Det mål gav Arsenal lidt mere tro på tingene, da Brighton slet ikke spillede på samme niveau i 2. halvleg, og Arsenal fik også scoret til 2-1 efter 65 minutter. David Luiz var dog i en klar offside, og derfor talte målet ikke. I stedet skulle Brighton løbe med alle tre point, da Aaron Mooy sendte en præcis bold ind til Neal Maupay, der på flot vis sendte sejren til Brighton.

Nederlaget til Arsenal betyder, at man er uden sejr i syv Premier League kampe i streg og ni kampe i alt, og samtidig blot har fem point ned til stregen efter 15 spillerunder.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top