The perfect guide to the casino

Mourinho afslører: Jeg kan kun lave spejlæg og pølser

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


José Mourinho forklarer, hvorfor han blev boende på et hotel, mens han var manager i Manchester United.

I to og et halvt år var José Mourinho manager i Manchester United, og hele tiden boede han på hotel. Fordi det ifølge ham selv var det mest praktiske.

– Hvis jeg skulle have købt mit eget sted, skulle jeg selv have gjort rent. Det gider jeg ikke. Jeg skulle selv have strøget tøj. Det ved jeg ikke, hvordan man gør. Jeg skulle selv have lavet mad. Jeg havde spejlet æg og ristet pølser, for det er det eneste, jeg kan finde ud af. Jeg ville have været ulykkelig, siger portugiseren ifølge Daily Telegraph.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

– Her havde jeg nærmest min egen lejlighed. Det var virkelig som om, det var min egen. Og jeg havde folk, der kunne hjælpe mig med de daglige gøremål, siger José Mourinho.

Nu hvor portugiseren er i Tottenham, bor han i det samme hus, som han boede i, mens han var manager i en anden London-klub, Chelsea. Og han kan overnatte i et af Tottenhams værelser, hvis han ikke gider bakse sig igennem Londons håbløse trafik.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Han står onsdag aften foran et gensyn med Manchester United, der fyrede ham for et år siden.

– Jeg kommer ikke som fjende af Manchester United. Jeg havde en god tid dér, og vi vandt nogle ting. Jeg har lært af min tid dér. Jeg kommer som manager for en anden klub, der vil forsøge at vinde over Manchester United. Jeg håber, fansene ser det på samme måde.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top