The perfect guide to the casino

Marcus Rashford blev helten, da Manchester United slog Tottenham: Chelsea og Leicester sejrede begge

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Det er december måned, og det betyder massere af Premier League både i hverdagene og i weekenderne.

Hvilket bedre måde at slutte onsdag aften af, end med hele seks Premier League-kampe. Chelsea tog imod Aston Villa på hjemmebane, og her blev det til en kneben 2-1 sejr. Chelsea kom foran efter 24 minutter, da Tammy Abraham endnu en gang var på pletten. Kort inden halvlegen fik Aston Villa udlignet på et mål af Trezeguet.

Få minutter inde i 2. halvleg kom sejrsmålet så, da unge Mason Mount bragede bolden i kassen. Chelsea havde fine muligheder for et 3-1 mål, men i overtiden var Aston Villa ved at udligne, men her stod Kepa klar med en fantomredning, og sikrede Chelsea alle tre point.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Kasper Schmeichel og Leicester havde alle mulighederne for at fortsætte deres flotte stime, da man tog imod sidstepladsen fra Watford. Leicester kom også med et kæmpe pres i 1. halvleg, og havde det ikke været for VAR, havde Leicester også fået tildelt et straffespark i 1. halvleg. De skulle dog få et straffespark i 2. halvleg, og det scorede Jamie Vardy sikkert på. I overtiden slog James Maddison sejren fast med et mål til 2-0.

Pierre-Emile Højbjerg spillede fuld tid, da Southampton hentede en tiltrængt 2-1 sejr over Norwich. Danny Ings og Ryan Bertrand scorede for hjemmeholdet i 1. halvleg, imens Teemu Pukki endnu en gang var på pletten, da han scorede sit ottende sæsonmål, og reducerede til 2-1.

Wolves kunne med en sejr rykke op på 5. pladsen i Premier League, og det var netop det de gjorde. På hjemmebane blev det nemlig til en 2-0 sejr over West Ham. Leander Dendoncker scorede i 1. halvleg, imens Patrick Cutrone lukkede og slukkede, da han kort før tid, scorede til 2-0.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

I aftenens helt store kamp, skulle José Mourinho og Tottenham på besøg hos Mourinhos gamle hjemmebane, Old Trafford. Her skulle der ikke gå mere end seks minutter, før Marcus Rashford bragte hjemmeholdet i front, i en situation, hvor Paulo Gazzaniga ikke så godt ud i Tottenham-målet. Det var rent Rashford show i 1. halvleg, men Tottenham skulle få udlignet, da Dele Alli scorede kort inden pausen.

Blot få minutter inden i 2. halvleg, blev det til et Rashford show igen. Her fik Manchester United nemlig straffespark, og det sparkede englænderen stensikkert i kassen. Herfra skulle der ikke ske ligeså meget, som tidligere i kampen, og derfor snuppede United alle tre point i sidste ende.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top