The perfect guide to the casino

Borgerforslag til byrådet: Hak Zlatans statue i småstykker!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Malmös byråd kommer til at tage stilling til et forslag om at hakke statuen af Zlatan Ibrahimovic i småstykker og sende den til Stockholm.

Det er ikke gledet godt ned hos fans af Malmö FF, at Zlatan Ibrahimovic har købt sig ind i Hammarby, der ligger i Stockholm. To gange er den statue, som med byrådets velsignelse er sat op ved Malmö Stadion, blevet udsat for hærværk. Og facaden på fodboldstjernens hus i Stockholm er blevet svinet til af ukendte gerningsmænd.

Men nu kommer politikerne til at tage stilling til, hvad der skal ske med statuen.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

En Malmø-borger har ifølge Aftonbladet samlet underskrifter nok til et borgerforslag, hvor statuen skal deles i 30 dele og sendes til Stockholm.

– Det er en stor sorg, at Zlatan har vendt Malmø ryggen for nogle penge i det sydlige Stockholm, skriver borgeren og fortsætter:

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

– I betragtning af at der ikke en gang er gået to måneder, siden statuen blev afsløret, må man nok formode, at Zlatan allerede da var på vej ind i Hammarby. Og det er et bevis på, at Malmø ikke længere findes for ham.

En person kommenterer forslaget:

– Det er totalt uacceptabelt med en statue uden for Malmö FFs hjemmebane forestiller en mand, der ejer en fjerdedel af en af klubbens konkurrenter. Som minimum bør statuen flyttes til et andet sted i byen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top