The perfect guide to the casino

Real Madrid, Inter, Tottenham og en hel del Barcelona: Her har du tirsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Her har du tirsdagens rygtebørs.

FC Barcelona har kig på Borussia Dortmunds Julian Weigl. Han er ifølge Daily Mail tænkt som en mand, der med tiden kan erstatte Sergio Busquets på midtbanen.

Mere FC Barcelona. Klubben skal ifølge sportsmole være interesserede i at købe den 25-årige spanske landsholdsspiller, Saúl Ñiguez, af Atlético Madrid. Det kan dog blive en dyr fornæjelse, da han netop har forlænget sin kontrakt, så den først udløber i 2026.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Og mere FC Barcelona – sådan da. I denne sæson har de spanske mestre lejet Philippe Coutinho ud til Bayern München, hvor den tidligere Liverpool-spiller tilsyneladende føler sig godt tilpas. Ifølge MARXA håber den 27-årige brasilianer, at skiftet til de regerende tyske mestre bliver permanent.

MARCA har også en historie om, at Gioani Lo Celso gerne vil væk fra Tottenham. Real Betis har lejet argentineren ud til Tottenham, men han ser ikke umiddelbart ud til at være en favorit hos klubbens nye manager, José Mourinho. Der nævnes intet om en mulig ny destination for den 23-årige midtbanespiller.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Real Madrid skal ifølge calciomercato forberede et højt bud på Napolis Kalidou Koulibaly til sommer. Meningen skulle være, at senegaleseren på længere sigt skal afløse den levende klublegende Sergio Ramos som bærende figur i Real Madrids forsvar.

Italienske Inter melder sig ind i kapløbet om at sikre sig Arsenal-angriberen Pierre-Emerick Aubameyang. Der er flere, der har historien – bl.a. cacliomercato

Liverpool og begge Manchester-klubber jagter det 16-årige vidunder, Mathis Rayan Cherki, fra Olympique Lyon. Den franske angriber har rødder i Algeriet, og på trods af sin unge alder har han allerede fået debut i Champions League for sin franske klub. Ifølge 90min.com er Liverpool favorit til at løbe med hans underskrift.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top