The perfect guide to the casino

Efter stikpillen til Ronaldo: Nu tager Virgil van Dijk bladet fra munden og udtaler sig

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Virgil van Dijk løb ikke kun med opmærksomheden i går, fordi han var ved at vinde Ballon d’Or, men derimod også, fordi han kom med en noget kontroversiel kommentar om Cristiano Ronaldo.

Der var rigtig få point mellem Virgil van Dijk og Lionel Messi, men i sidste ende var det altså Messi, som løb med prisen. Den femdobbelte vinder, Cristiano Ronaldo, har ikke haft sin bedste sæson, og derfor endte han også på 3. pladsen. Da van Dijk blev spurgt ind til, om afbuddet af Cristiano Ronaldo betød, at han havde en mindre rival at kæmpe mod, svarede van Dijk noget overraskende med ‘var han så overhovedet en rival?’.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Den kommentar faldt ikke i god jord hos særligt mange. For selvom van Dijk har ret i, at det var en konkurrence mellem Messi og ham selv, så er det ikke ligefrem god stil, at han valgte at svine Ronaldo til på den måde. Sådan var flertallets mening nemlig, og Cristiano Ronaldos søster var også ude med en gevaldig sviner til van Dijk, hvor hun i et længere opslag på Instagram, satte van Dijk på plads. Det kan du læse meget mere om HER.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Piers Morgan var hurtigt ude og svine Virgil van Dijk til, men her svarede van Dijk altså tilbage. Hvad man ikke får at se i interviewet er nemlig, at han hurtigt efterfølgende skulle kommentere, at kommentaren blot var for sjov, og at han har den dybeste respekt for både Messi og Ronaldo.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top